Keptas moliūgų varškės apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Keptas moliūgų varškės apkepas

Moliūgas yra pagrindinis rudens produktas. Iš jo gaminami įvairūs moliūgų troškiniai ir pyragai. Šiame recepte moliūgas naudojamas kaip įspūdingas ir neįprastas varškės apkepo patiekalas. Nepaisant to, kad moliūgas į receptą neįtrauktas, jis suteikia troškiniui neįprastų natų ir skonio.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas moliūgų varškės apkepas Žingsnis 1
Vištienos kiaušinius išplakite mikseriu su cukrumi ir citrina iki purios baltos masės konsistencijos. Plakite apie 4-5 minutes. Į tešlą atsargiai supilkite manų kruopas ir varškę ir dar kartą išsukite.

Žingsnis 2

Keptas moliūgų varškės apkepas Žingsnis 2
Į nuplautą ir sėklomis išmirkytą moliūgą įdėkite paruoštą žalią tešlą ir švelniai pakratykite, kad varškės mišinys užpildytų ertmes. Dėkite moliūgą ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos