Publikavimo data: 2024-03-27
Keptas paltusas grietinėje
Grietinėje keptas paltusas puikiai papuoš jūsų vakarienę, o tai padaryti padės nedidelė gudrybė. Norėdami paįvairinti skonį, į grietinę įmaišėme garstyčių. Neskubėkite atmesti garstyčių - grūdėtosios garstyčios visai ne aštrios, o atvirkščiai, medaus saldumo. Na, o sūris (kas jo nemėgsta?) suteiks patiekalui kaip niekas kitas sultingo ir kreminio skonio.
Žingsnis 1
Pagardinkite paltusą druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Iš folijos padarykite valties formą ir į ją siųskite žuvis.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinę ir garstyčias ir užpilkite ant žuvies.
Žingsnis 4
Sutarkuokite mocarelą ir uždėkite ant žuvies.
Žingsnis 5
15-20 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos