Keptas paltusas grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Keptas paltusas grietinėje

Grietinėje keptas paltusas puikiai papuoš jūsų vakarienę, o tai padaryti padės nedidelė gudrybė. Norėdami paįvairinti skonį, į grietinę įmaišėme garstyčių. Neskubėkite atmesti garstyčių - grūdėtosios garstyčios visai ne aštrios, o atvirkščiai, medaus saldumo. Na, o sūris (kas jo nemėgsta?) suteiks patiekalui kaip niekas kitas sultingo ir kreminio skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Garstyčios, Maisto priedai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas paltusas grietinėje Žingsnis 1
Pagardinkite paltusą druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Keptas paltusas grietinėje Žingsnis 2
Iš folijos padarykite valties formą ir į ją siųskite žuvis.

Žingsnis 3

Keptas paltusas grietinėje Žingsnis 3
Sumaišykite grietinę ir garstyčias ir užpilkite ant žuvies.

Žingsnis 4

Keptas paltusas grietinėje Žingsnis 4
Sutarkuokite mocarelą ir uždėkite ant žuvies.

Žingsnis 5

Keptas paltusas grietinėje Žingsnis 5
15-20 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos