Publikavimo data: 2025-08-18
Keptas šuo garnyrui
Šalia esanti kepta soba taip pat gali būti naudojama kaip atskiras patiekalas. Soba - tai makaronai, virti iš grikių miltų. Tai vienas pagrindinių japonų virtuvės produktų. Namų virtuvėje nesunku paruošti tokį patiekalą, jis tikrai bus skanus ir paruoštas su saiku! Pagal savo skonį į soba galite dėti mėsos arba žuvies. Soba puikiai derės su ant grotelių keptomis daržovėmis ir puikiai tiks tiems, kurie rūpinasi kalorijų kiekiu.
Žingsnis 1
Iš anksto išvirkite soba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Įkaitintoje keptuvėje šiek tiek augaliniame aliejuje apkepkite soba. Įpilkite sojų padažo ir maišydami kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Suberkite sezamo sėklas.
Žingsnis 3
Įmaišykite soba ir sezamo sėklas ir kepkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Kepta soba ant šono paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoškite smulkintais graikiniais riešutais. Gero apetito!
Kategorijos