Kepti agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepti agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais

Agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais - tai paprastos salotos, populiarios kinų restoranuose. Sėkmės paslaptis - padažas iš sojų padažo, sezamų aliejaus ir acto. Originaliame recepte naudojamas ryžių actas. Jį galima pakeisti stalo arba obuolių actu. Anakardžiai turėtų būti lengvai paskrudinti, kad atsiskleistų jų skonis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepti agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Nupjaukite agurkų galus, lengvai juos pamuškite peilio galu. Tada supjaustykite bet kokio dydžio strypeliais. Ne per smulkiai susmulkinkite kalendrą, susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Kepti agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus ir užvirinkite patiekalą. Sudėkite susmulkintus ingredientus į dubenį ir suberkite anakardžius. Sojų padažą sumaišykite su actu, sezamų aliejumi, augaliniu aliejumi ir cukrumi. Išmaišykite ir užpilkite padažą ant patiekalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos