Publikavimo data: 2025-08-19
Kepti agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais
Agurkai su kalendromis ir anakardžių riešutais - tai paprastos salotos, populiarios kinų restoranuose. Sėkmės paslaptis - padažas iš sojų padažo, sezamų aliejaus ir acto. Originaliame recepte naudojamas ryžių actas. Jį galima pakeisti stalo arba obuolių actu. Anakardžiai turėtų būti lengvai paskrudinti, kad atsiskleistų jų skonis.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Nupjaukite agurkų galus, lengvai juos pamuškite peilio galu. Tada supjaustykite bet kokio dydžio strypeliais. Ne per smulkiai susmulkinkite kalendrą, susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus ir užvirinkite patiekalą. Sudėkite susmulkintus ingredientus į dubenį ir suberkite anakardžius. Sojų padažą sumaišykite su actu, sezamų aliejumi, augaliniu aliejumi ir cukrumi. Išmaišykite ir užpilkite padažą ant patiekalo.
Kategorijos