Kepti chakhokhbili pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kepti chakhokhbili

Yra daug chakhokhbili gaminimo variantų. Klasikiniame variante daržovės ir mėsa troškinamos keptuvėje, tačiau šį patiekalą galima kepti ir orkaitėje. Jis bus ne mažiau sultingas ir minkštas, nes bus iškeptas rankovėje, dėl to išliks visos patiekalo sultys, kuriose troškinamos daržovės ir mėsa. Iškeptas chakhokhbili būna kvapnus, minkštas, sodraus skonio ir kvapo. Maistingas ir sotus patiekalas sočiai vakarienei.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti chakhokhbili Žingsnis 1
Vištieną padalykite į gabalėlius ir nuplaukite. Įtrinkite mėsos gabalėlius druska, pipirais ir adžika.

Žingsnis 2

Kepti chakhokhbili Žingsnis 2
Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais arba plonais žiedais, kad greičiau iškeptų.

Žingsnis 3

Kepti chakhokhbili Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas supjaustykite plonais pusžiedžiais, česnaką stambiai sukapokite. Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 4

Kepti chakhokhbili Žingsnis 4
Visas paruoštas daržoves, mėsą, druską, pipirus, prieskonius ir lauro lapą sudėkite į kepimo rankovę, užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir atsargiai išmaišykite, surištą rankovę pakratykite.

Žingsnis 5

Kepkite chakhokhbili iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Išimkite formą iš orkaitės, nupjaukite kepimo rankovę, kad vištiena apskrustų, ir dar 10 minučių pašaukite atgal į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos