Žingsnis 1
Paruoškite mėsos kukulius. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, ryžius, svogūną, 1 kiaušinį, 0,5 šaukštelio druskos ir pipirų. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus, tada kiekvieną jų suplokite ir į kiekvieną įdėkite po 2 kubelius sūrio "Suluguni". Vėl susukite į rutuliukus.
Žingsnis 2
Iškepkite ežiukus. Bulvių masę sudėkite į saulėgrąžų aliejumi išteptą formą ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite mėsos kukuliukus, šiek tiek įspausdami juos į bulves. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos ištraukite kepinį, apibarstykite tarkuotu sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę.