Publikavimo data: 2024-09-16
Kepti įdaryti kiaušiniai
Kepti įdaryti kiaušiniai - neįprastas užkandis su traškia auksine plutele, maloniu aromatu ir nuostabiu skonių deriniu. Įdarytų kiaušinių gaminimo receptas užims labai nedaug laiko ir kartu leis sukurti labai skanų ir sotų patiekalą. Beje, užkandį galite patiekti iš karto po gaminimo arba po kurio laiko. Visa tai dėl to, kad jo skonio savybės išlieka ir karštas, ir šaltas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtus kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite trynį ir sudėkite į atskirą indą. Sudėkite majonezą, grietinę ir garstyčias. Kruopščiai išsukite trynį, tada ingredientus sumaišykite iki vientisos masės. Paruoštą masę pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, tada uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su duona. Paimkite tris gilius dubenis. Į pirmąjį supilkite miltus ir česnako miltelius, į antrąjį įmuškite du žalius kiaušinius ir įpilkite 1 šaukštelį vandens, o į trečiąjį suberkite džiūvėsėlius. Po to paimkite virtų kiaušinių baltymų puseles ir apvoliokite jas visuose dubenėliuose: iš pradžių miltuose, tada kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose. Paruoštas puseles sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 3
Paruoškite užkandį. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Kai aliejus įkaista, sudėkite į jį paruoštus kiaušinių baltymus ir kepkite juos 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos. Iškeptas puseles sudėkite į lėkštę ir pabarstykite druska. Galiausiai išvirtus kiaušinius įdarykite įdaru.
Kategorijos