Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti kiaulienos šonkauliukai
Šonkauliukai - tai abipusiai naudingas pasirinkimas tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šonkauliukai būna neįtikėtinai minkšti ir su traškia plutele.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulienos šonkauliukus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Sumaišykite 5 valgomuosius šaukštus sojų padažo, 1 valgomąjį šaukštą pomidorų pastos, 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įtrinkite šonkauliukus padažu ir prieskoniais (česnaku, paprika ir druska). Palikite 20 minučių. Į formos dugną įpilkite šiek tiek vandens, uždenkite folija ir kepkite 1,5 valandos 180 laipsnių temperatūroje. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 15-20 minučių, kol susidarys plutelė.
Žingsnis 4
Išimkite šonkauliukus, sudėkite į lėkštę.
Kategorijos