Publikavimo data: 2025-08-19
Kepti kotletai su pomidorais
Kepti kotletai su pomidorais - puikus patiekalas antram valgiui. Prie jo tinka dauguma garnyrų. Kotletai iš maltos vištienos būna labai minkšti. Dėl pomidorų jie išlieka sultingi ir įgauna lengvą rūgštelę. Gaminant nereikalauja daug pastangų.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius. Duoną pamirkykite piene, rankomis sulaužykite į mažus gabalėlius ir sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 2
Į paruoštą faršą įvyniokite gabalėlį sūrio ir gabalėlį sviesto. Suformuokite kotletą. Taip darykite su visa malta mėsa.
Žingsnis 3
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Ant kepimo skardos dėkite kepimo popieriaus. Ant popieriaus dėkite kotletus. Pomidorą supjaustykite žiedais ir uždėkite ant kotletų. Sūrį supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant pomidorų. Į kepimo skardą įdėkite porą gabalėlių sviesto. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Kategorijos