Kepti lašiniai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepti lašiniai su svogūnais

Kiaulienos lašiniai yra mėgstamas daugelio šeimų užkandis. Ukrainoje jis laikomas nacionaliniu patiekalu. Tačiau patirtis rodo, kad kitose šalyse jis valgomas ne mažiau. Tai nenuostabu - lašiniuose gausu sveikų gyvulinių riebalų, jie labai maistingi. Kasdien nedideliais kiekiais vartojami lašiniai gerina smegenų, širdies ir sąnarių būklę. Išbandykite kepti lašinius keptuvėje su svogūnais pagal mūsų receptą - būsite maloniai nustebinti paprastumu ir puikiu rezultatu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
816 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
90 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti lašiniai su svogūnais Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius mažais maždaug 1-1,5 cm storio griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite lašinius vienu sluoksniu. Kepkite ant didelės ugnies apie 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Kepti lašiniai su svogūnais Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Įmeskite jį į keptuvę, suberkite prieskonius ir druską. Išmaišykite ir neuždengtą kepkite apie 7-10 minučių, kol svogūnai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos