Publikavimo data: 2024-06-08
Kepti lašiniai su svogūnais
Kiaulienos lašiniai yra mėgstamas daugelio šeimų užkandis. Ukrainoje jis laikomas nacionaliniu patiekalu. Tačiau patirtis rodo, kad kitose šalyse jis valgomas ne mažiau. Tai nenuostabu - lašiniuose gausu sveikų gyvulinių riebalų, jie labai maistingi. Kasdien nedideliais kiekiais vartojami lašiniai gerina smegenų, širdies ir sąnarių būklę. Išbandykite kepti lašinius keptuvėje su svogūnais pagal mūsų receptą - būsite maloniai nustebinti paprastumu ir puikiu rezultatu.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius mažais maždaug 1-1,5 cm storio griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite lašinius vienu sluoksniu. Kepkite ant didelės ugnies apie 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Įmeskite jį į keptuvę, suberkite prieskonius ir druską. Išmaišykite ir neuždengtą kepkite apie 7-10 minučių, kol svogūnai paruduos.
Kategorijos