Kepti lašiniai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepti lašiniai su svogūnais

Kiaulienos lašiniai yra mėgstamas daugelio šeimų užkandis. Ukrainoje jis laikomas nacionaliniu patiekalu. Tačiau patirtis rodo, kad kitose šalyse jis valgomas ne mažiau. Tai nenuostabu - lašiniuose gausu sveikų gyvulinių riebalų, jie labai maistingi. Kasdien nedideliais kiekiais vartojami lašiniai gerina smegenų, širdies ir sąnarių būklę. Išbandykite kepti lašinius keptuvėje su svogūnais pagal mūsų receptą - būsite maloniai nustebinti paprastumu ir puikiu rezultatu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
816 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
90 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepti lašiniai su svogūnais Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius mažais maždaug 1-1,5 cm storio griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite lašinius vienu sluoksniu. Kepkite ant didelės ugnies apie 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Kepti lašiniai su svogūnais Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Įmeskite jį į keptuvę, suberkite prieskonius ir druską. Išmaišykite ir neuždengtą kepkite apie 7-10 minučių, kol svogūnai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos