Publikavimo data: 2024-06-08
Kepti lašiniai su vištienos krūtinėle ir prieskoniais
Lašinius galima paruošti įvairiais būdais: virti, kepti, sūdyti atskirai ir su prieskoniais. Ir visuomet lašinių patiekalas gerai sutinkamas ant bet kurio stalo. Juk jis sotus, skanus ir naudingas. Pabandykite iškepti lašinius su vištienos krūtinėlėmis ir prieskoniais, suvyniodami juos į vyniotinį. Gausite įspūdingą ir labai skanų užkandį šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Sumaišykite druską, visus prieskonius ir smulkintą česnaką. Česnaką galima lengvai susmulkinti specialiu prietaisu - česnakų spaustuvu arba sutrinti ant lentelės plokščiąja plataus peilio dalimi ir susmulkinti. Druskos, prieskonių ir pipirų mišiniu įtrinkite lašinių sluoksnį.
Žingsnis 2
Plokštelėmis supjaustytą filė tolygiai sudėkite ant pusės taukų, druskos ir pipirų. Atsargiai suvyniokite lašinius, kad filė pasiskirstytų tolygiai. Tvirtai suriškite virvele, kad kepant vyniotinis neatsivertų.
Žingsnis 3
Įdėkite vyniotinį į kepimo rankovę, kad iškeptų. Įdėkite jį į formą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 170 ℃ temperatūroje, kol iškeps. Maždaug po 80 minučių ištraukite vyniotinį iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti. Prieš patiekdami supjaustykite vyniotinį plonais griežinėliais.
Kategorijos