Publikavimo data: 2024-05-19
Kepti ritinėliai namuose
Paruošti karštus suktinukus namuose taip, kad jie būtų kaip restorane, nėra lengva. Viskas priklauso nuo tempūros. Labai lengva per daug arba per mažai išdžiovinti. Todėl sušius reikėtų kepti gerai įkaitintame aliejuje ne ilgiau kaip 1 minutę.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius suši. Paimkite puodą, suberkite ryžius ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite ant didelės ugnies ir sumažinkite iki silpnos virimo temperatūros. Virkite ryžius 15 minučių neatidarydami dangčio ir nemaišydami kruopų. Išjunkite kaitlentę ir palikite ryžius 15 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Ant viryklės pašildykite 50 ml ryžių acto. Įberkite druskos ir cukraus ir gerai išmaišykite. Supilkite padažą į virtus ryžius ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinėlius. Paimkite kilimėlį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Uždėkite norio lapą ir ant jo 2/3 lakšto uždėkite ryžių. Į vidurį sudėkite įdarą - krabų lazdeles, agurkus ir kapinų ikrus. Suvyniokite suktinuką.
Žingsnis 4
Paruoškite tešlą. Į miltus įberkite druskos ir vandens. Išminkykite tešlą iki skystos tešlos. Jos konsistencija turėtų būti panaši į grietinės. Į atskirą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Paruoštą vyniotinį pamirkykite tešloje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje. Suktinukus kepkite aliejuje ne ilgiau kaip 1 minutę. Iškeptus sušius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir supjaustykite į 6-8 dalis.
Kategorijos