Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais

Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais - kinų virtuvės patiekalas. Provanso žolelės ir žemės riešutai, paprika, druska ir pipirai puikiai paryškina sparnelių skonį. Sparneliai turi puikią traškią plutelę. Šį patiekalą galima patiekti kaip antrąjį patiekalą arba užkandį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais Žingsnis 1
Į didelį dubenį suberkite žemės riešutus, išspauskite pusės citrinos sultis. Tada suberkite papriką, maltus juoduosius pipirus, druską ir pipirus. Visus ingredientus sumaišykite, įberkite truputį cukraus ir palikite 15 minučių mirkti.

Žingsnis 2

Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais Žingsnis 2
Nuplautus vištienos sparnelius nusausinkite ir sudėkite į formą. Apibarstykite žemės riešutais su prieskoniais ir 15 minučių pašaukite į 150 °C temperatūros orkaitę. Išimkite juos iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos