Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais
Kepti sparneliai su žemės riešutais ir prieskoniais - kinų virtuvės patiekalas. Provanso žolelės ir žemės riešutai, paprika, druska ir pipirai puikiai paryškina sparnelių skonį. Sparneliai turi puikią traškią plutelę. Šį patiekalą galima patiekti kaip antrąjį patiekalą arba užkandį.
Žingsnis 1
Į didelį dubenį suberkite žemės riešutus, išspauskite pusės citrinos sultis. Tada suberkite papriką, maltus juoduosius pipirus, druską ir pipirus. Visus ingredientus sumaišykite, įberkite truputį cukraus ir palikite 15 minučių mirkti.
Žingsnis 2
Nuplautus vištienos sparnelius nusausinkite ir sudėkite į formą. Apibarstykite žemės riešutais su prieskoniais ir 15 minučių pašaukite į 150 °C temperatūros orkaitę. Išimkite juos iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti.
Kategorijos