Publikavimo data: 2025-08-18
Kepti suktinukai su aštriu padažu
Kartą paragavusi jų, gaminu juos nuolat, nes jų prašo mano šeima. Pigūs ir skanūs. Esu išbandžiusi daugybę variantų, bet šis yra pats sėkmingiausias. Iš brangiųjų segmento tik nori lakštai, bet jų radau už 160 r. Iš 5 nori lakštų gaunu daugiau nei 50 ritinėlių. Pakanka pamaitinti mano šeimą ir svečius.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Tinka bet kokie apvalūs ryžiai. Galite naudoti net Krasnodaro ryžius. Ryžiai turi būti minkšti, bet ne košės pavidalo. Jei norite, galite juos pagardinti šaukštu obuolių acto ir cukraus, viską gerai išmaišykite (taip ryžiai taps sodresnio skonio, be to, cukraus į suktinukus visada dedama pagal užsakymą).
Žingsnis 2
Ant bambukinio kilimėlio padėkite nori lapą. Nori lakštą reikia dėti šiurkščiąja puse į viršų, o juosteles - horizontaliai.
Žingsnis 3
Ryžius paskleiskite ant norio lapo, palikdami šiek tiek vietos lapo viršuje, kad jį būtų galima patogiai uždaryti.
Žingsnis 4
Tada išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustytą agurką ir rausvąją lašišą (per visą lakšto ilgį). Galite pridėti dar šiek tiek rausvosios lašišos. Agurką galima pakeisti avokadu pagal savo skonį. Nors puikiai tinka ir su agurku. Visą nori lakštą ištepkite varške.
Žingsnis 5
Pradėkite švelniai sukti ritinį, prispausdami jį bambukiniu kilimėliu. Tai darykite keliais etapais, nuolat spausdami.
Žingsnis 6
Gaunate tokį didelį ritinį. Jei nori ritinio kraštai atsiskiria nuo kraštų, galite juos sudrėkinti vandeniu.
Žingsnis 7
Padalykite vyniotinį į 8 (ar daugiau) dalių. Dėkite ant pergamento.
Žingsnis 8
Padažui reikės: rūkytų žuvies ikrų, aitriosios paprikos, aitriųjų paprikų padažo (bet kokios rūšies), kvapiųjų pipirų, sūrio (tarkuoto smulkia tarka), majonezo ir sojų padažo. Visa tai reikia sudėti į dubenį ir sumaišyti. Padažą sukrėskite į maišelį arba maišelį. Maišelio galą nupjaukite.
Žingsnis 9
Papuoškite suktinukus padažu.
Žingsnis 10
Pašaukite į 145 laipsnių temperatūros orkaitę 25-30 minučių. kol viršus paruduos.
Kategorijos