Publikavimo data: 2024-06-22
Kepti suktinukai su grietinėlės sūriu ir pasirinktais priedais
Labai skanus ir ekonomiškas. Tokie suktinukai būna daug skanesni nei gatavas maistas iš siuntos, be to, juos saugu valgyti.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, užpilkite vandeniu santykiu 1:2 ir virkite, kol skystis išgaruos, uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Sumaišykite cukrų, druską ir actą. Gerai išmaišykite, galima kaitinti vandens vonelėje, kad kristalai ištirptų. Kai ryžiai bus paruošti, supilkite acto mišinį, gerai išmaišykite, šiek tiek atvėsinkite ryžius.
Žingsnis 3
Išvirkite krevetes, atvėsinkite ir nulupkite. Krabų lazdeles perpjaukite išilgai pusiau, žuvį supjaustykite storomis juostelėmis.
Žingsnis 4
Ant sušių kilimėlio blizgia puse į apačią padėkite nori lakštą, ant trečdalio lakšto plonu sluoksniu paskleiskite ryžius, tada ant viršaus dėkite įdarą, pavyzdžiui, sūrį ir krevetes. Tada įdarą suvyniokite į lakštą, kad susidarytų tvirta dešrelė. Tą patį padarykite su visais likusiais ingredientais.
Žingsnis 5
Kiekvieną suktinuką supjaustykite į 8 lygias dalis, sudėkite ant kepimo skardos, aptepkite "Masago" padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę 5 minutėms.
Kategorijos