Publikavimo data: 2024-03-26
Kepti sumuštiniai su svogūnais.
Sumuštinis su svogūnais kiaušinyje - sotūs pusryčiai ir puikus priedas prie pirmojo patiekalo. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai, sumuštinis būna kvapnus, traškus ir labai skanus! Jei nerimaujate, kad svogūnai bus traškūs, iš anksto juos apkepkite, kol taps skaidrūs. Sumuštinį geriau patiekti karštą ir su mėgstamu padažu - šis skanėstas patiks visiems, mėgstantiems skaniai pavalgyti.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite druską, pipirus, miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Duonos paviršių ištepkite svogūnais ir aptepkite kiaušinių bei miltų mišiniu.
Žingsnis 4
Kepkite ant vidutinės ugnies iš pradžių pusę su įdaru, kol paruduos, tada apverskite, taip pat sudėkite svogūnus su kiaušinių ir miltų mišiniu ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 5
Dėkite sumuštinius ant popierinių rankšluosčių arba servetėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Kategorijos