Publikavimo data: 2024-04-17
Kepti sūrio paplotėliai
Klasikinis sluoksniuotos tešlos pyragas ruošiamas be įdaro, tačiau į jį galima įdėti bet kokios mėsos, šviežių prieskoninių žolelių ir daržovių, pavyzdžiui, paprikų. Kefyro dėka kepiniai bus puresni ir minkšti. Kad tešla gerai ir tolygiai iškeptų, koldūnus kepkite keptuvėje po dangčiu. Iškeptus koldūnus su sūriu patiekite karštus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, tarkuotą sūrį, cukrų, druską ir sodą, išmaišykite. Tada dalimis suberkite miltus, gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10 minučių. Praėjus šiam laikui suformuokite koldūnus. Padalykite tešlą į 10 dalių, suformuokite rutuliukus. Kepkite koldūnus keptuvėje po dangčiu ant vidutinės ugnies po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos