Kepti sūrio paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kepti sūrio paplotėliai

Klasikinis sluoksniuotos tešlos pyragas ruošiamas be įdaro, tačiau į jį galima įdėti bet kokios mėsos, šviežių prieskoninių žolelių ir daržovių, pavyzdžiui, paprikų. Kefyro dėka kepiniai bus puresni ir minkšti. Kad tešla gerai ir tolygiai iškeptų, koldūnus kepkite keptuvėje po dangčiu. Iškeptus koldūnus su sūriu patiekite karštus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
347 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti sūrio paplotėliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, tarkuotą sūrį, cukrų, druską ir sodą, išmaišykite. Tada dalimis suberkite miltus, gerai išmaišykite. Palikite tešlą 10 minučių. Praėjus šiam laikui suformuokite koldūnus. Padalykite tešlą į 10 dalių, suformuokite rutuliukus. Kepkite koldūnus keptuvėje po dangčiu ant vidutinės ugnies po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos