Kepti vištienos blauzdelės aštriame sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Kepti vištienos blauzdelės aštriame sojų padaže

Visiems aštrios japoniškos virtuvės mėgėjams siūlome nuostabų, lengvai paruošiamą keptų vištienos blauzdelių receptą. Orkaitėje iškepta švelni, sultinga vištienos mėsa su rausva, traškia plutele, marinuota saldžiai aštriame, pikantiškame ir kvapniame sojų padaže, nepaliks abejingų. O šiam patiekalui paruošti sugaišite labai nedaug laiko ir pastangų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti vištienos blauzdelės aštriame sojų padaže Žingsnis 1
Vištienos blauzdas pasūdykite ir pabarstykite pipirais, sudėkite ant paruoštos kepimo skardos ir 10 minučių kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Tada apverskite blauzdas į kitą pusę ir kepkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Kepti vištienos blauzdelės aštriame sojų padaže Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, įkaitinkite joje augalinį aliejų, išspauskite česnaką per česnakų presą, supilkite sojų padažą ir kečupą, įberkite maltų aitriųjų paprikų. Viską gerai išmaišykite, sudėkite į padažą iškeptas blauzdas ir troškinkite 10 minučių, retkarčiais apversdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos