Kepti vištienos blauzdelės česnakų ir imbiero marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti vištienos blauzdelės česnakų ir imbiero marinate

Vištienos blauzdelės būna aromatingos, sultingos ir traškios.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kepti vištienos blauzdelės česnakų ir imbiero marinate Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos šlauneles, nulupkite česnaką.

Žingsnis 2

Kepti vištienos blauzdelės česnakų ir imbiero marinate Žingsnis 2
Vištienos blauzdas sudėkite į lėkštę, įberkite druskos, smulkinto česnako, malto imbiero ir majonezo. Išmaišykite. Palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 3

Kepti vištienos blauzdelės česnakų ir imbiero marinate Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite marinuotas kojas. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos