Kepti vištienos blauzdelės marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Kepti vištienos blauzdelės marinate

Kiekvienas vištienos patiekalas pasižymi unikaliu aromatu, skonių pusiausvyra. Šiame recepte vištienos blauzdelės marinuojamos iš pirmo žvilgsnio paprastame ingredientų mišinyje, tačiau jie taip dera tarpusavyje, kad patiekalas tampa apetitą žadinančio skonio, auksinės spalvos ir švelnios tekstūros. Tokia mėsa tiktų ne tik šeimos pietums, bet ir vakarienei. Sunku įsivaizduoti, kad tokius šonkauliukus galima paruošti per 10 minučių aktyvaus laiko virtuvėje.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti vištienos blauzdelės marinate Žingsnis 1
Sudėkite blauzdas į dubenį. Česnaką įspauskite tiesiai į mėsą. Tada pagardinkite druska, pipirais, sojų padažu, pusės citrinos sultimis ir garstyčiomis. Išmaišykite ir palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Kepti vištienos blauzdelės marinate Žingsnis 2
Perkelkite blauzdas į formą ir 20 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje. Tada išimkite formą su mėsa, patepkite blauzdas aliejumi ir vėl pašaukite į orkaitę 40 minučių. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos