Publikavimo data: 2024-03-23
Kepti vištienos blauzdelės su grybais
Jei nežinote, kaip kepti vištienos blauzdas, iškepkite jas su svogūnais ir grybais. Kreminis garstyčių padažas patiekalą padarys minkštą ir kartu šiek tiek pikantišką. Paruošimui naudokite turimus ingredientus. Pagrindinis patiekalo akcentas - čiobrelių šakelės, bet jei jų nerandate - nieko baisaus, tiesiog naudokite sausas Provanso žoleles. Vištienos blauzdelės pagal šį receptą puikiai tinka šeimos vakarienei arba šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite stambiais griežinėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Vištienos blauzdas pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 4
Vištienos blauzdas kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į vištieną sudėkite grybus ir svogūnus. Kepkite maišydami dar 5 minutes.
Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite grietinėlės ir šaukštelį garstyčių. Švelniai išmaišykite.
Žingsnis 7
Perkelkite keptuvės turinį į kepimo indą. Įdėkite kelias čiobrelių šakeles. Pašaukite vištieną į orkaitę 10 minučių, kol iškeps.
Kategorijos