Publikavimo data: 2024-03-27
Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje
Kepti žiediniai kopūstai - tai daug vitaminų turintis produktas, leidžiantis papildyti mitybą naudingais mikroelementais. Patiekalą galite patobulinti ir sustiprinti jo skonį vištiena, kiaušinių įdaru, cukinija ar kitomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus: žiedinių kopūstų žiedynus, aitriąją papriką, česnaką, kalendrą ir sojų padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite į ją žiedinius kopūstus.
Žingsnis 4
Kalafiorus aitriojoje paprikoje kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės.
Kategorijos