Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje

Kepti žiediniai kopūstai - tai daug vitaminų turintis produktas, leidžiantis papildyti mitybą naudingais mikroelementais. Patiekalą galite patobulinti ir sustiprinti jo skonį vištiena, kiaušinių įdaru, cukinija ar kitomis daržovėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje Žingsnis 1
Supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus: žiedinių kopūstų žiedynus, aitriąją papriką, česnaką, kalendrą ir sojų padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje Žingsnis 3
Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite į ją žiedinius kopūstus.

Žingsnis 4

Kepti žiediniai kopūstai aitriojoje paprikoje Žingsnis 4
Kalafiorus aitriojoje paprikoje kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos