Kepti žuvies kukuliai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti žuvies kukuliai su sūriu

Kepti žuvies kukuliai su sūriu yra Europos virtuvės patiekalas. Žuvies kukuliai turi daug fosforo, vitaminų ir mineralų, kurie naudingi žmogaus kaulams, plaukams, nagams. Viduramžiais vienas virėjas nusprendė paruošti naują patiekalą savo vaikui. Jis smulkiai supjaustė žuvį, pridėjo ryžių ir susuko nedidelius rutuliukus. Juos pasiuntė į krosnį ir gavo naują patiekalą, kuris labai patiko jo šeimai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kepti žuvies kukuliai su sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, morką sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje sumaišykite ryžius, svogūnus, morkas, kiaušinius, miltus ir krakmolą, žaliuosius svogūnus. Sudėkite tarkuotą sūrį, prieskonius ir žuvį. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kepti žuvies kukuliai su sūriu Žingsnis 2
Sumaišykite česnaką ir grietinę. Iš faršo formuokite rutuliukus ir kepkite 30 min. 180 °C temperatūroje. Tada užpilkite mėsos kukulius grietinės padažu ir pašaukite į orkaitę dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos