Tai geriausias tokio patiekalo receptas, kepsnys bus sultingas, skanus, mėsa minkšta, pabandykite tokį kepsnį pasigaminti namuose ir nepasigailėsite!
Žingsnis 1
Paruoškite visas daržoves, nulupkite bulves, morkas, svogūnus, česnakus.
Žingsnis 2
Mėsą nuplaukite vandeniu, nusausinkite.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais (arba kaip tik norite), česnaką pirmiausia sutrinkite, o tada smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į įkaitintą aliejų ir kepkite, kol ji įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 5
Sudėkite morkas, svogūnus, sumažinkite ugnį iki vidutinės, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol svogūnai taps skaidrūs.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Mėsą ir daržoves pasūdykite, pagardinkite pipirais, pagal skonį įberkite mėgstamų prieskonių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Į mėsą sudėkite bulves, supilkite 200 ml vandens ir nemaišykite, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu, troškinkite 20-25 minutes.
Žingsnis 9
Sumaišykite pomidorų pastą, šiek tiek cukraus ir druskos ir užpilkite ją ant mūsų kepsnio, ir įpilkite daugiau vandens savo nuožiūra, kokios konsistencijos patiekalas jums patinka, viską gerai išmaišykite, troškinkite dar 5 minutes, patiekalas paruoštas, bulvės ir mėsa pasirodė skanios, sultingos, minkštos.