Publikavimo data: 2025-08-18
Keptos bulvės su austrių grybais
Keptos bulvės su austrėmis yra labai paprastas, skanus ir sotus patiekalas. Austrių grybai yra labai sodraus skonio ir puikiai dera su bulvėmis. Grybus reikėtų kepti atskirai nuo bulvių, nes ilgai kepant austrės tampa kietos.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite grybus. Supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves, supjaustykite batonais.
Žingsnis 3
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite austres apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Bulves sudėkite į atskirą keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi. Kepkite ant didelės ugnies be dangčio, kad bulvės gerai paruduotų. Svarbu: nemaišykite per dažnai.
Žingsnis 6
Į bulves sudėkite svogūną. Kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 7
Virtus grybus sumaišykite su toje pačioje keptuvėje pakepintomis bulvėmis ir kepkite dar porą minučių.
Kategorijos