Publikavimo data: 2025-08-18
Keptos bulvės su česnakais
Skanios bulvės su aromatingu česnaku.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves.
Žingsnis 2
Nuplaukite bulves.
Žingsnis 3
Nulupkite žievelę.
Žingsnis 4
Supjaustykite plonais šiaudeliais.
Žingsnis 5
Nuplaukite griežinėliais supjaustytas bulves ir penkioms minutėms panardinkite į šaltą vandenį, kad išsiskirtų krakmolo likučiai.
Žingsnis 6
Nuplautus bulvių šiaudelius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Žingsnis 7
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
Žingsnis 8
Į karštą aliejų sudėkite bulvių šiaudelius.
Žingsnis 9
Nulupkite česnaką nuo žievelės.
Žingsnis 10
Perdėkite jį per česnakų presą.
Žingsnis 11
Įmaišykite bulves ir pagardinkite smulkintu česnaku.
Žingsnis 12
Pagardinkite druska ir po penkių minučių išmaišykite.
Kategorijos