Publikavimo data: 2024-09-14
Keptos bulvės su dviejų rūšių dešrelėmis
Šį receptą sugalvojo mano vyras, nes jis mėgsta bulves ir dešrą. Jis greitai ir lengvai paruošiamas, bet labai skanus. Recepte naudojamos dviejų rūšių dešros, nes kiekviena jų patiekalui suteikia skirtingą skonį ir tekstūrą. Česnakas su majonezu ir sūriu padaro šį patiekalą dar gardesnį.
Žingsnis 1
Bulves perpjaukite į 4 dalis ir supjaustykite storais griežinėliais.
Žingsnis 2
Virtą ir pusiau rūkytą dešrą supjaustykite atsitiktinai mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Į indą, kuriame kepsite bulves su dešrelėmis, supilkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite susmulkintus ingredientus. Pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir išlyginkite.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite išspaustą česnaką ir majonezą. Česnakų ir majonezo padažu aptepkite bulves ir dešrą.
Žingsnis 5
Įdėkite formą su indu į 200 °C įkaitintą orkaitę 50 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite stambiai tarkuotą sūrį ir pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms.
Kategorijos