Keptos bulvės su džiovintais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Keptos bulvės su džiovintais grybais

Keptos bulvės yra tradicinis garnyras, kurį galima paruošti su džiovintais grybais ir daržovėmis. Tam grybus reikia iš anksto pamirkyti, tada kepti su daržovėmis ir bulvėmis. Keptuvėje keptos bulvės su džiovintais grybais bus ir puikus garnyras prie mėsos patiekalo, ir visaverčiai pietūs tiems, kurie pasninkauja arba nevalgo gyvūninės kilmės maisto.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos bulvės su džiovintais grybais Žingsnis 1
Apkepkite daržoves ir grybus. Išmirkytus grybus nuplaukite šaltame vandenyje ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Nuluptas morkas sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi, 2 min. pakepinkite morkas, sudėkite grybus. Pagardinkite druska ir pipirais, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite 2 min.

Žingsnis 2

Iškepkite bulves. Nulupkite bulves. Kol daržovės kepa, bulves supjaustykite kubeliais. Dėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite 7 minutes. Į bulves sudėkite pakepintus grybus ir morkas ir užpilkite sojų padažu. Maišydami kepkite daržoves kartu ant vidutinės ugnies, kol bulvės išvirs, apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos