Publikavimo data: 2024-10-12
Keptos bulvės su grybais grietinės padaže
Skanus patiekalas, paruoštas vos iš kelių paprastų, labai darniai tarpusavyje derančių produktų. Keptos bulvės su grybais - puikus pasirinkimas pusryčiams ir vakarienei, jei reikia arba norite pasigaminti ką nors labai sotaus be mėsos. Patiekalas gaunasi ypač skanus dėl sūrio kepurėlės. Grietinė patiekalui suteikia švelnaus kreminio skonio.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje su druska ir prieskoniais pagal skonį.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir atskirai nuo bulvių apkepkite grybus.
Žingsnis 3
Kai iš grybų išgaruos sultys ir jie lengvai apkeps, į keptuvę supilkite grietinę. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išmaišykite. Troškinkite penkias-dešimt minučių.
Žingsnis 4
Į bulves sudėkite virtus grybus. Pabarstykite patiekalą tarkuotu sūriu. Patiekite patiekalą, kai sūris šiek tiek išsilydys.
Kategorijos