Publikavimo data: 2024-06-09
Keptos bulvės su konservuota žuvimi
Su žuvimi orkaitėje keptos bulvės būna minkštos ir su traškia plutele. Žuvis įgauna šiek tiek dūmo skonį ir puikiai dera su bulvėmis. Patiekalui galite naudoti mėgstamus žuvies konservus. Tai gali būti sardinė, sykas, tunas ir kt. Jei turite savų žuvies konservų, taip pat galite juos naudoti. Patiekite patiekalą pietums arba vakarienei. Tai maistingas ir sveikas patiekalas, nes jame nėra riebalų pertekliaus.
Žingsnis 1
Nuo nuplautų bulvių nulupkite odelę. Supjaustykite jas atsitiktiniais gabalėliais. Jei jas supjaustysite ketvirčiais, jos puikiai tiks patiekalui. Bulves pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Supilkite augalinį aliejų. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į kepimo skardą.
Žingsnis 2
Ant bulvių sudėkite žuvies konservus. Jei norite, galite viską išmaišyti. Pasiųskite patiekalą kepti į 200 °C temperatūros orkaitę 20-30 minučių, kol bulvės bus paruoštos.
Kategorijos