Keptos bulvės su krapais, česnakais ir pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Keptos bulvės su krapais, česnakais ir pipirais

Skaniausių, traškių keptų bulvių receptas, aprašyme rasite 2 paslaptis, kurios padės puikiai iškepti bulves.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Keptos bulvės su krapais, česnakais ir pipirais Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žingsnis 2

Keptos bulvės su krapais, česnakais ir pipirais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, perkelkite į ją bulves, ant viršaus uždėkite 3 gabalėlius sviesto. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol pirmą kartą pamaišysite, paskui dar 10 minučių. Skanių bulvių su traškučiais paslaptis - nereikėtų dažnai maišyti, per visą kepimo laiką užtenka 2-3 kartų. Druską berkite pačioje pabaigoje prieš išjungdami.

Žingsnis 3

Keptos bulvės su krapais, česnakais ir pipirais Žingsnis 3
Nuotraukoje matomos 2 kartus sumaišytos bulvės. Stenkitės atsargiai apversti mentele, kad bulvės nepavirstų į "košę". Prieš trečiąjį maišymą pabarstykite smulkiai supjaustytu česnaku, krapais, įberkite druskos ir pipirų, atsargiai išmaišykite ir po 1-2 minučių išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos