Publikavimo data: 2025-08-18
Keptos bulvės su krapais, česnakais ir pipirais
Skaniausių, traškių keptų bulvių receptas, aprašyme rasite 2 paslaptis, kurios padės puikiai iškepti bulves.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, kaip parodyta paveikslėlyje.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, perkelkite į ją bulves, ant viršaus uždėkite 3 gabalėlius sviesto. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol pirmą kartą pamaišysite, paskui dar 10 minučių. Skanių bulvių su traškučiais paslaptis - nereikėtų dažnai maišyti, per visą kepimo laiką užtenka 2-3 kartų. Druską berkite pačioje pabaigoje prieš išjungdami.
Žingsnis 3
Nuotraukoje matomos 2 kartus sumaišytos bulvės. Stenkitės atsargiai apversti mentele, kad bulvės nepavirstų į "košę". Prieš trečiąjį maišymą pabarstykite smulkiai supjaustytu česnaku, krapais, įberkite druskos ir pipirų, atsargiai išmaišykite ir po 1-2 minučių išjunkite.
Kategorijos