Publikavimo data: 2025-08-18
Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis
Švelnios bulvės su pikantiška plutele ir keptu česnaku.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, perpjaukite pusiau.
Žingsnis 2
Druska. Virkite, kol bulvės išvirs iki pusės, o jų vidus turi būti gana purus.
Žingsnis 3
Ištepkite formą sviestu, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Nupjaukite česnakų viršūnėles ir sudėkite į formą.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite 30 minučių.
Žingsnis 6
Išimkite česnaką, šiek tiek sutrinkite bulves. Pašaukite į orkaitę dar 30 minučių.
Žingsnis 7
Tada sumaišykite keptą česnaką, žoleles, šiek tiek vandens ir aliejaus. Galite įpilti citrinos sulčių. Šį mišinį užtepkite ant bulvių.
Kategorijos