Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis

Švelnios bulvės su pikantiška plutele ir keptu česnaku.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Bulves nulupkite, perpjaukite pusiau.

Žingsnis 2

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Druska. Virkite, kol bulvės išvirs iki pusės, o jų vidus turi būti gana purus.

Žingsnis 3

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 3
Ištepkite formą sviestu, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 4
Nupjaukite česnakų viršūnėles ir sudėkite į formą.

Žingsnis 5

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite 30 minučių.

Žingsnis 6

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 6
Išimkite česnaką, šiek tiek sutrinkite bulves. Pašaukite į orkaitę dar 30 minučių.

Žingsnis 7

Keptos bulvės su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 7
Tada sumaišykite keptą česnaką, žoleles, šiek tiek vandens ir aliejaus. Galite įpilti citrinos sulčių. Šį mišinį užtepkite ant bulvių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos