Publikavimo data: 2024-06-08
Keptos bulvės su voveraitėmis
Vieną dieną miške prisirinkome daug voveraičių ir turėjome jas apdoroti. Iš visų patiekalų mums labiausiai patiko voveraitės su bulvėmis. Labai skanios ir minkštos.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite (bet ne smulkiai).
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje, tada sudėkite grybus. Kepkite juos uždengę dangčiu.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Perkelkite grybus ir svogūnus į lėkštę, o atlaisvintoje keptuvėje apkepkite bulves.
Žingsnis 5
Sudėkite bulves ir grybus, pasūdykite. Virkite po dangčiu.
Kategorijos