Keptos bulvės su žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Keptos bulvės su žuvimi

Keptos bulvės su žuvimi yra labai skanus ir sotus patiekalas. Šeimininkė gali rinktis žuvį kepti pagal savo skonį: jūros ešerį, lašišą, polocką, skumbrę, doradą ir daugelį kitų. Keptuvėje galima kepti beveik bet kokią jūros ir upių žuvį. Kepimui galima naudoti ir kvietinius, ir kukurūzų miltus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos bulvės su žuvimi Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir prieš kepdami pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir apvoliokite miltuose. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite žuvį iš visų pusių, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 2

Keptos bulvės su žuvimi Žingsnis 2
Bulves kepkite taip pat, kol taps auksinės spalvos. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite, kol bus paruoštos. Į lėkštę sudėkite žuvį, o šalia jos - bulves.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos