Publikavimo data: 2024-06-09
                Keptos bulvės su žuvimi
                                
                    Keptos bulvės su žuvimi yra labai skanus ir sotus patiekalas. Šeimininkė gali rinktis žuvį kepti pagal savo skonį: jūros ešerį, lašišą, polocką, skumbrę, doradą ir daugelį kitų. Keptuvėje galima kepti beveik bet kokią jūros ir upių žuvį. Kepimui galima naudoti ir kvietinius, ir kukurūzų miltus.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir prieš kepdami pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir apvoliokite miltuose. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite žuvį iš visų pusių, kol ji taps auksinė.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Bulves kepkite taip pat, kol taps auksinės spalvos. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite, kol bus paruoštos. Į lėkštę sudėkite žuvį, o šalia jos - bulves.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos