Publikavimo data: 2024-06-09
Keptos bulvės su žuvimi
Keptos bulvės su žuvimi yra labai skanus ir sotus patiekalas. Šeimininkė gali rinktis žuvį kepti pagal savo skonį: jūros ešerį, lašišą, polocką, skumbrę, doradą ir daugelį kitų. Keptuvėje galima kepti beveik bet kokią jūros ir upių žuvį. Kepimui galima naudoti ir kvietinius, ir kukurūzų miltus.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir prieš kepdami pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir apvoliokite miltuose. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite žuvį iš visų pusių, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 2
Bulves kepkite taip pat, kol taps auksinės spalvos. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite, kol bus paruoštos. Į lėkštę sudėkite žuvį, o šalia jos - bulves.
Kategorijos