Publikavimo data: 2024-06-08
Keptos bulvių salotos
Traškios, kvapnios keptos bulvės yra ir atskiras patiekalas, ir puikus priedas prie salotų. Marinuotų daržovių ir keptų bulvių derinys sukuria nuostabų skonį, išskiriantį šias salotas iš kitų užkandžių. Bulvės, virti kiaušiniai ir virto liežuvio griežinėliai patiekalui suteikia sotumo. Pikantiškumo suteikia marinuoti agurkai ir kukurūzai. O švelnus grietinės ir majonezo padažas sujungia visus salotų ingredientus į vientisą kompoziciją.
Žingsnis 1
Apkepkite bulves. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais ir 10 minučių kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į bulves. Kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius salotų ingredientus. Virtą liežuvį supjaustykite griežinėliais, marinuotus agurkus ir virtus kiaušinius - mažais kubeliais. Grietinę, majonezą, druską ir pipirus sumaišykite plaktuvu.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite bulves, liežuvį, agurkus, kiaušinius, kukurūzus ir padažą. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos