Keptos bulvių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Keptos bulvių salotos

Traškios, kvapnios keptos bulvės yra ir atskiras patiekalas, ir puikus priedas prie salotų. Marinuotų daržovių ir keptų bulvių derinys sukuria nuostabų skonį, išskiriantį šias salotas iš kitų užkandžių. Bulvės, virti kiaušiniai ir virto liežuvio griežinėliai patiekalui suteikia sotumo. Pikantiškumo suteikia marinuoti agurkai ir kukurūzai. O švelnus grietinės ir majonezo padažas sujungia visus salotų ingredientus į vientisą kompoziciją.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos bulvių salotos Žingsnis 1
Apkepkite bulves. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais ir 10 minučių kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į bulves. Kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Keptos bulvių salotos Žingsnis 2
Paruoškite likusius salotų ingredientus. Virtą liežuvį supjaustykite griežinėliais, marinuotus agurkus ir virtus kiaušinius - mažais kubeliais. Grietinę, majonezą, druską ir pipirus sumaišykite plaktuvu.

Žingsnis 3

Keptos bulvių salotos Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite bulves, liežuvį, agurkus, kiaušinius, kukurūzus ir padažą. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos