Keptos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Keptos dešrelės

Keptos dešrelės arba kukurūzų dagas - tai populiarus amerikietiškas patiekalas iš specialioje tešloje keptų dešrelių. Kukurūzų dešrelių tešlos sudedamosios dalys yra kvietiniai ir kukurūzų miltai, druska, cukrus, raugas, vištienos kiaušinis ir pienas. Jei norite, į tešlą galite įmaišyti mėgstamų prieskonių, kurie suteiks tešlai išskirtinį skonį ir aromatą, pavyzdžiui, paprikos arba maltų raudonųjų pipirų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
420 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos dešrelės Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles kąsnio dydžio gabalėliais, suverkite juos ant iešmelių ir apvoliokite miltuose - taip tešla geriau laikysis.

Žingsnis 2

Keptos dešrelės Žingsnis 2
Paruoškite tešlą tešlai. Sumaišykite vištos kiaušinį, dviejų rūšių miltus, pieną, cukrų, druską ir kepimo miltelius.

Žingsnis 3

Keptos dešrelės Žingsnis 3
Kiekvieną ant iešmelio suvertą dešrelę pamerkite į kepimui skirtą tešlą.

Žingsnis 4

Keptos dešrelės Žingsnis 4
Dešreles kepkite aliejuje 7-10 minučių.

Žingsnis 5

Keptos dešrelės Žingsnis 5
Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu. Keptas dešreles patiekite karštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos