Publikavimo data: 2024-05-25
Keptos dešrelės
Keptos dešrelės arba kukurūzų dagas - tai populiarus amerikietiškas patiekalas iš specialioje tešloje keptų dešrelių. Kukurūzų dešrelių tešlos sudedamosios dalys yra kvietiniai ir kukurūzų miltai, druska, cukrus, raugas, vištienos kiaušinis ir pienas. Jei norite, į tešlą galite įmaišyti mėgstamų prieskonių, kurie suteiks tešlai išskirtinį skonį ir aromatą, pavyzdžiui, paprikos arba maltų raudonųjų pipirų.
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles kąsnio dydžio gabalėliais, suverkite juos ant iešmelių ir apvoliokite miltuose - taip tešla geriau laikysis.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą tešlai. Sumaišykite vištos kiaušinį, dviejų rūšių miltus, pieną, cukrų, druską ir kepimo miltelius.
Žingsnis 3
Kiekvieną ant iešmelio suvertą dešrelę pamerkite į kepimui skirtą tešlą.
Žingsnis 4
Dešreles kepkite aliejuje 7-10 minučių.
Žingsnis 5
Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu. Keptas dešreles patiekite karštas.
Kategorijos