Keptos kalakutų šlaunelės su česnaku ir padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Keptos kalakutų šlaunelės su česnaku ir padažu

Maistinė kalakutiena laikoma naudingiausia. Ji ne tik pasižymi turtinga biochemine sudėtimi, bet ir turi mažai cholesterolio. Nenuostabu, kad kulinarijoje ji naudojama labai plačiai. Su česnaku ir padažu keptos kalakutienos šlaunelės - vienas iš pavyzdžių, kai iš jos galima pagaminti ne tik skanią vakarienę, bet net ir patiekalą šventei ar šeimos renginiui.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g

Ingredientai (6)

Porcijos
4
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos kalakutų šlaunelės su česnaku ir padažu Žingsnis 1
Mėsą sudėkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Keptos kalakutų šlaunelės su česnaku ir padažu Žingsnis 2
Foliją patepkite aliejumi ir išklokite šlauneles. Kiekvienoje padarykite nedidelius įpjovimus ir įdėkite česnako skilteles. Uždenkite folija ir dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 valandai ir 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai