Publikavimo data: 2024-10-12
Keptos kalakutų šlaunelės su česnaku ir padažu
Maistinė kalakutiena laikoma naudingiausia. Ji ne tik pasižymi turtinga biochemine sudėtimi, bet ir turi mažai cholesterolio. Nenuostabu, kad kulinarijoje ji naudojama labai plačiai. Su česnaku ir padažu keptos kalakutienos šlaunelės - vienas iš pavyzdžių, kai iš jos galima pagaminti ne tik skanią vakarienę, bet net ir patiekalą šventei ar šeimos renginiui.
Žingsnis 1
Mėsą sudėkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Foliją patepkite aliejumi ir išklokite šlauneles. Kiekvienoje padarykite nedidelius įpjovimus ir įdėkite česnako skilteles. Uždenkite folija ir dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 valandai ir 20 minučių.
Kategorijos