Keptos "Kalor" bulvės česnakiniame padaže su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Keptos "Kalor" bulvės česnakiniame padaže su sūriu

Labai kvapnios ir ryškios bulvės orkaitėje patiks jūsų artimiesiems. Paslaptis slypi specialiuose prieskoniuose, kurie suteikia sodrią ir ryškią spalvą, o šviežias česnakas - gardų aromatą. Šį patiekalą galima patiekti vieną arba su mėsa ar žuvimi.
Gaminimo laikas
27 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos "Kalor" bulvės česnakiniame padaže su sūriu Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite 1-2 cm storio žiedais. Sudėkite į tinkamą dubenį ir gausiai pabarstykite ciberžole bei paprika. Gerai įtrinkite bulves iš abiejų pusių prieskoniais.

Žingsnis 2

Keptos "Kalor" bulvės česnakiniame padaže su sūriu Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite bulves. Ant viršaus išspauskite česnako ir paskleiskite jį po visą paviršių. Tada tą patį padarykite su majonezu ir česnaku.

Žingsnis 3

Keptos "Kalor" bulvės česnakiniame padaže su sūriu Žingsnis 3
Kepkite 170 °C temperatūroje apie 10-15 minučių, kol iškeps. Išimkite bulves, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dar porai minučių įdėkite į orkaitę, kol sūris išsilydys. Išimkite bulves ir pabarstykite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos