Publikavimo data: 2024-09-17
Keptos "Kalor" bulvės česnakiniame padaže su sūriu
Labai kvapnios ir ryškios bulvės orkaitėje patiks jūsų artimiesiems. Paslaptis slypi specialiuose prieskoniuose, kurie suteikia sodrią ir ryškią spalvą, o šviežias česnakas - gardų aromatą. Šį patiekalą galima patiekti vieną arba su mėsa ar žuvimi.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite 1-2 cm storio žiedais. Sudėkite į tinkamą dubenį ir gausiai pabarstykite ciberžole bei paprika. Gerai įtrinkite bulves iš abiejų pusių prieskoniais.
Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite bulves. Ant viršaus išspauskite česnako ir paskleiskite jį po visą paviršių. Tada tą patį padarykite su majonezu ir česnaku.
Žingsnis 3
Kepkite 170 °C temperatūroje apie 10-15 minučių, kol iškeps. Išimkite bulves, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dar porai minučių įdėkite į orkaitę, kol sūris išsilydys. Išimkite bulves ir pabarstykite žolelėmis.
Kategorijos