Publikavimo data: 2024-06-15
Keptos kepenys su garstyčiomis ir svogūnais
Kepenys turi gana specifinį skonį ir daugelis žmonių jų nemėgsta, nors jose yra daug vitaminų, kurie tiesiog būtini žmogaus organizmui, todėl jie sugalvojo nuostabių receptų, kurių dėka nemėgstamas produktas gali virsti nuostabiu skaniu patiekalu.
Žingsnis 1
Kepkite svogūną saulėgrąžų aliejuje, kol ant jo susidarys auksinė plutelė. Įberkite šaukštelį cukraus ir žiupsnelį druskos. Tai svogūnams suteiks nepakartojamą skonį. Kai svogūnai įgaus auksinę spalvą, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite kepenis, įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Kol patiekalas karštas, įpilkite grietinės ir garstyčių. Troškinkite, kol kepenys suminkštės.
Kategorijos