Keptos kepenys su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Keptos kepenys su graikiniais riešutais

Gyvūnų kepenys yra labai sveikos, nes jose ne tik gausu baltymų, bet ir vertingo vitamino A, o dėl didelio geležies kiekio jose galima atkurti hemoglobino gamybą. Kepenėles paruošti nėra sudėtinga - jas galima išvirti arba iškepti iki tobulumo su druska ir mėgstamais prieskoniais. Išbandykite mūsų keptų kepenėlių su graikiniais riešutais receptą - jums patiks.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Keptos kepenys su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite svogūną ir supjaustykite jį plonais pusžiedžiais. Sudėkite svogūnus į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir lengvai apkepkite.

Žingsnis 2

Keptos kepenys su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Iš kepenų pašalinkite visus folijos lakštus ir indus ir supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais. Kepkite kepenų gabalėlius keptuvėje su ištirpintu sviestu apie 8-10 minučių uždengę dangčiu. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Keptos kepenys su graikiniais riešutais Žingsnis 3
Graikinių riešutų branduolius sutrinkite kočėlu arba delnais. Riešutai turi būti ne per dideli, bet ne virsti trupiniais. Į keptuvę su kepenimis sudėkite svogūnus ir graikinius riešutus, išmaišykite ir troškinkite 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos