Keptos kepenys su sūriu ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Keptos kepenys su sūriu ir bulvėmis

Su sūriu ir bulvėmis keptos kepenys puikiai dera su grietinėlės padažu, sūriu ir mėsa. Šį patiekalą galima ruošti kaip pagrindinį patiekalą, nes jis būna labai sotus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos kepenys su sūriu ir bulvėmis Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite visas kepenis, supjaustytą svogūną ir užpilkite pienu. Palikite kepenis marinuotis 20 minučių. Jei norite, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Keptos kepenys su sūriu ir bulvėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite bulves su druska ir prieskoniais, kol jos bus pusiau iškepusios. Supilkite pieną iš keptuvės su kepenimis ir sudėkite keptas bulves. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Keptos kepenys su sūriu ir bulvėmis Žingsnis 3
Kepenėles tolygiai apibarstykite lydyto sūrio gabalėliais ir sviesto gabalėliais. Viską pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite patiekalą į orkaitę 30 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos