Keptos paprikos su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Keptos paprikos su malta mėsa

Kepti paprikų žiedai yra sultingi dėl įdaro. Labai skanus ir paprastas patiekalas visai šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Keptos paprikos su malta mėsa Žingsnis 1
Iš svogūnų, morkų ir pomidorų pastos padarykite keptuvę, sudėkite ją į maltą mėsą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Keptos paprikos su malta mėsa Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite žiedais, išdėliokite ant kepimo skardos ir įdarykite malta mėsa.

Žingsnis 3

Keptos paprikos su malta mėsa Žingsnis 3
Ant viršaus pabarstykite sūriu ir siųskite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.

Žingsnis 4

Keptos paprikos su malta mėsa Žingsnis 4
Išimkite jį iš orkaitės. Baigta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos