Keptos PP salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Keptos PP salotos

Šiose dietinėse salotose minkštasis sūris puikiai dera su burokėliais ir graikiniais riešutais. Šią pusiausvyrą papildo aromatingas padažas. Išskirtinis patiekalo bruožas - jo paruošimas. Prieš dedant sūrį į salotas, jis kepamas, kol įgauna rausvą spalvą. Dėl to patiekalas tampa dar skanesnis ir sotesnis. Jei norite, salotų skonį galite paįvairinti pakeisdami Adygean sūrį kitu sūriu, pavyzdžiui, feta arba suluguni.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite sūrį. Į keptuvę įpilkite kelis lašus alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite ją ant didelės ugnies. Tada į keptuvę sudėkite Adygean sūrį. Kepkite ingredientą iš visų pusių, kol jis įgaus rausvą spalvą. Paruoštą sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Keptos PP salotos Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus. Virtus burokėlius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Riešutus susmulkinkite peiliu. Į atskirą dubenį supilkite citrinos sultis. Į jas sudėkite garstyčias, alyvuogių aliejų ir česnako miltelius ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Keptos PP salotos Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotų lapus sudėkite į lėkštę. Ant viršaus išdėliokite griežinėliais pjaustytus burokėlius ir kepto sūrio gabalėlius. Pabaigoje salotas apibarstykite graikiniais riešutais ir žalumynais. Patiekalą užpilkite padažu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos