Keptos vištienos kepenėlės su glazūruotais raudonaisiais svogūnais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Keptos vištienos kepenėlės su glazūruotais raudonaisiais svogūnais.

Vištienos kepenėlės yra neįtikėtinai sveikas produktas. Daugelis žmonių nežino, bet vištienos kepenyse yra tiek pat baltymų, kiek ir vištienos filė. Svarbus veiksnys: jei vištienos kepenėles gaminsite su minimaliu kiekiu riebalų, šis delikatesas bus puiki parama imuninei sistemai. Vištienos kepenėlės gerina regėjimą, gerina skydliaukės veiklą ir greitina medžiagų apykaitą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos vištienos kepenėlės su glazūruotais raudonaisiais svogūnais. Žingsnis 1
Pirmiausia nuplaukite ir nusausinkite kepenis, tada supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepenis pagardinkite druska ir atidėkite į šalį 10 minučių marinuotis.

Žingsnis 2

Keptos vištienos kepenėlės su glazūruotais raudonaisiais svogūnais. Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir įkaitintoje keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, kepkite kelias minutes, kol svogūnai taps skaidrūs. Supilkite actą, cukrų ir druską ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Kai svogūnai karamelizuosis, sudėkite į juos kepenėles. Išmaišykite ir kepkite apie 15 minučių, kol kepenys iškeps. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Keptos vištienos kepenėlės su glazūruotais raudonaisiais svogūnais. Žingsnis 3
Garnyrui bulves nulupkite, kad būtų greičiau, galite supjaustyti skiltelėmis. Į puodą įpilkite vandens ir užvirkite bulves. Kai bus paruoštos, išjunkite. Sutrinkite bulves, įdėkite gabalėlį sviesto ir karšto pieno.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos