Publikavimo data: 2024-06-16
                Keptos vištienos kepenėlės su glazūruotais raudonaisiais svogūnais.
                                
                    Vištienos kepenėlės yra neįtikėtinai sveikas produktas. Daugelis žmonių nežino, bet vištienos kepenyse yra tiek pat baltymų, kiek ir vištienos filė. Svarbus veiksnys: jei vištienos kepenėles gaminsite su minimaliu kiekiu riebalų, šis delikatesas bus puiki parama imuninei sistemai. Vištienos kepenėlės gerina regėjimą, gerina skydliaukės veiklą ir greitina medžiagų apykaitą.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Pirmiausia nuplaukite ir nusausinkite kepenis, tada supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepenis pagardinkite druska ir atidėkite į šalį 10 minučių marinuotis.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir įkaitintoje keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, kepkite kelias minutes, kol svogūnai taps skaidrūs. Supilkite actą, cukrų ir druską ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Kai svogūnai karamelizuosis, sudėkite į juos kepenėles. Išmaišykite ir kepkite apie 15 minučių, kol kepenys iškeps. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Garnyrui bulves nulupkite, kad būtų greičiau, galite supjaustyti skiltelėmis. Į puodą įpilkite vandens ir užvirkite bulves. Kai bus paruoštos, išjunkite. Sutrinkite bulves, įdėkite gabalėlį sviesto ir karšto pieno.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos