Keptų kalmarų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Keptų kalmarų salotos

Salotos su keptais kalmarais - neįprastas ir skanus patiekalas, kuris užims garbingą vietą ant šventinio stalo. Kalmarų skonį sustiprina krabų lazdelės, o receptą pastebimai pagyvina žalieji svogūnai. Kad salotos suspindėtų visomis skonio spalvomis, būtina tinkamai paruošti kalmarus. Tam jį reikia apkepti su prieskoniais. Taip pat salotoms reikės ryžių, jie turi būti trapūs. Rinkitės ilgagrūdžius, apvalūs ryžiai salotoms netinka.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: vėžiagyviai, žuvis, kiaušiniai.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptų kalmarų salotos Žingsnis 1
Paruoškite kalmarų mėsą. Įkaitintą keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir ant vidutinės ugnies apkepkite jūros gėrybes. Kai visas skystis išgaruos, padidinkite kaitrą ir ant didelės ugnies 1 minutę kepkite kalmarų žiedus. Pagardinkite patiekalą pipirais ir druska. Sudėkite kalmarus į atskirą indą ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Keptų kalmarų salotos Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į virtus ryžius sudėkite kiaušinius, krabų lazdeles, kalmarų žiedus, svogūnus ir žaliuosius svogūnus. Supilkite į dubenį. Įpilkite majonezo, gerai išmaišykite. Palaikykite salotas 10 minučių šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos