Keptuvėje keptas kalakutienos kepsnys su paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Keptuvėje keptas kalakutienos kepsnys su paprika

Kalakutienos kepsniai dažniausiai kepami keptuvėje. Procesas nesudėtingas, tačiau reikia pasirūpinti, kad mėsa nesudegtų ir nebūtų sausa. Kalakutiena bus minkšta ir švelni, jei prieš kepimą ją marinuosite. Marinatas gali būti bet koks - pavyzdžiui, iš druskos ir pipirų mišinio su augaliniu aliejumi. Prieš kepant kepsnius reikėtų pamarinuoti, kad jie tolygiau paruduotų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvėje keptas kalakutienos kepsnys su paprika Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Uždenkite kalakutienos gabalėlius maistine plėvele arba plastikiniu maišeliu ir virtuviniu plaktuku juos išmuškite. Pagardinkite druska, pipirais ir paprikomis, įtrinkite prieskonius į paviršių. Perkelkite pusgaminius į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptas kalakutienos kepsnys su paprika Žingsnis 2
Paruoškite kepsnius. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite kalakutieną. Kepkite 1,5 minutės ant didelės ugnies. Apverskite, sumažinkite kaitrą iki mažos, uždenkite ir kepkite dar 1,5-2 minutes. Iškeptus kepsnius suvyniokite į foliją ir palikite 5 minutėms. Tai daroma tam, kad kalakuto paviršiaus ir vidaus temperatūra susilygintų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kalakutienos kepsniai, receptų knyga

Kategorijos