Publikavimo data: 2024-03-31
Keptuvėje keptos bulvės su konservuotais grybais
Keptuvėje keptos bulvės su konservuotais grybais yra nepaprastai apetitiškas patiekalas. Kad bulvės įgautų auksinę plutelę ir nepriliptų, jas reikėtų kepti storadugniame puode. Grybų skoniui sustiprinti į receptą tradiciškai dedama svogūnų. Prieskoniai taip pat gali pagerinti keptų konservuotų grybų skonį. Čiobreliai ir džiovinti česnakai gali būti puikus priedas.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves ir grybus - keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 2 minutes įkaitinkite aliejų. Į keptuvę sudėkite svogūnus. Maišydami kepkite 5 minutes, kol lengvai apskrus. Į svogūnus sudėkite grybus ir gerai išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir bulves. Sudėkite bulves į keptuvę su grybais ir svogūnais. Daržoves gerai išmaišykite ir maišydami kepkite 15 minučių. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų ir išmaišykite. Po 3 minučių išjunkite kaitlentę.
Kategorijos