Keptuvėje keptų dešrelių omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Keptuvėje keptų dešrelių omletas

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje keptų dešrelių omletas Žingsnis 1
Pomidorus ir dešreles supjaustykite apskritimais. Porus supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptų dešrelių omletas Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite 4 kiaušinius ir supilkite pieną. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, kad mišinys susijungtų. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 3

Keptuvėje keptų dešrelių omletas Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles. Kepkite jas ant vidutinės ugnies 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Keptuvėje keptų dešrelių omletas Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite omleto masę ir sudėkite pjaustytus pomidorus bei porus.

Žingsnis 5

Keptuvėje keptų dešrelių omletas Žingsnis 5
Uždenkite keptuvę dangčiu ir dar 5-7 minutes palaikykite omletą ant silpnos ugnies.

Žingsnis 6

Keptuvėje keptų dešrelių omletas Žingsnis 6
Išdėliokite omletą į lėkštes ir pabarstykite mėgstamomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos