Publikavimo data: 2024-03-31
Kharcho gruzinų kalba
Šiandien siūlome jums pasigaminti gruziniško stiliaus charčo su lęšiais. Pagrindiniai ingredientai - jautiena arba kiauliena, tkemali, pomidorai ir lęšiai. Sriuba sodraus pomidorų skonio, tirštos konsistencijos ir ryškaus aštraus aromato. Prieskoniai ir gausybė žolelių suteikia patiekalui nepakartojamą aštrų skonį.
Žingsnis 1
Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Tada mėsą virkite ant vidutinės ugnies. Nuimkite putas. Uždenkite puodą dangčiu, kai tik nustos susidaryti putos, ir virkite mėsą 30 minučių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir pomidorus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūnus ir česnakus. Kai daržovės suminkštės, sudėkite pomidorus ir tkemali padažą, ingredientus sumaišykite. Daržoves kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 3
Grįžkite keptuvės turinį į puodą, suberkite lęšius, pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite sriubą 30 minučių.
Žingsnis 4
Į sriubą suberkite prieskonius, česnaką ir smulkiai supjaustytas šviežias žoleles. Virkite charcho gruzinišku stiliumi 5 minutes.
Žingsnis 5
Kai sriuba išvirs, palikite ją pastovėti apie 30 minučių. Tada supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos