Kharcho gruzinų kalba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kharcho gruzinų kalba

Šiandien siūlome jums pasigaminti gruziniško stiliaus charčo su lęšiais. Pagrindiniai ingredientai - jautiena arba kiauliena, tkemali, pomidorai ir lęšiai. Sriuba sodraus pomidorų skonio, tirštos konsistencijos ir ryškaus aštraus aromato. Prieskoniai ir gausybė žolelių suteikia patiekalui nepakartojamą aštrų skonį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kharcho gruzinų kalba Žingsnis 1
Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Tada mėsą virkite ant vidutinės ugnies. Nuimkite putas. Uždenkite puodą dangčiu, kai tik nustos susidaryti putos, ir virkite mėsą 30 minučių.

Žingsnis 2

Kharcho gruzinų kalba Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir pomidorus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūnus ir česnakus. Kai daržovės suminkštės, sudėkite pomidorus ir tkemali padažą, ingredientus sumaišykite. Daržoves kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 3

Kharcho gruzinų kalba Žingsnis 3
Grįžkite keptuvės turinį į puodą, suberkite lęšius, pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite sriubą 30 minučių.

Žingsnis 4

Kharcho gruzinų kalba Žingsnis 4
Į sriubą suberkite prieskonius, česnaką ir smulkiai supjaustytas šviežias žoleles. Virkite charcho gruzinišku stiliumi 5 minutes.

Žingsnis 5

Kharcho gruzinų kalba Žingsnis 5
Kai sriuba išvirs, palikite ją pastovėti apie 30 minučių. Tada supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos