Kharčo sriuba gavėnios metu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kharčo sriuba gavėnios metu

Charčo sriuba pagrįstai gali būti vadinama Gruzijos virtuvės perlu, nes ją pažįsta net tie, kurie niekada nėra buvę jos istorinėje tėvynėje. Pagrindiniai klasikinės charčo sriubos ingredientai yra jautienos sultinys, tkemali ir pomidorų pasta. Sriuba išsiskiria sodriu pomidorų skoniu, tiršta konsistencija ir ryškiu aštriu aromatu. Pagrindinė sėkmingo kharcho gaminimo paslaptis - prieskonių ir šviežių žolelių gausa. Šiandien siūlome jums liesą garsiosios sriubos versiją.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
34 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kharčo sriuba gavėnios metu Žingsnis 1
Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu. Bulves supjaustykite kubeliais. Kai vanduo užvirs, sudėkite į jį bulves ir ryžius. 20 minučių virkite maistą ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Kharčo sriuba gavėnios metu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, stambiai sutarkuokite morkas.

Žingsnis 3

Kharčo sriuba gavėnios metu Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite daržoves, kol suminkštės, supilkite tkemali padažą, gerai išmaišykite ingredientus. Palikite daržoves keptuvėje dar porai minučių.

Žingsnis 4

Kharčo sriuba gavėnios metu Žingsnis 4
Sudėkite keptuvės turinį į puodą, suberkite prieskonius, pomidorų pastą ir česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Sriubą virkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Kharčo sriuba gavėnios metu Žingsnis 5
Nukelkite sriubą nuo ugnies ir palikite ją 30 minučių. Supilkite charcho į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos